FUTURE GREEN CITY Hét totaal event voor de leefbare stad 29 november t/m 1 december Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Samenwerken van essentieel belang

“Nederland in 2040, de gaafste metropool ter wereld; groen, veilig, welvarend en circulair. Een netwerk van steden en dorpen die zich snel kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden, aan wisselingen van krimp en groei. Dat is het doel dat in 2015 vanuit ‘Het Jaar van de Ruimte’ is geformuleerd. Met het vizier gericht op die Nederlandse groene metropool groeit het besef dat groen tegelijk “doel en middel” is. Ook op de volgende editie van Future Green City blijven we deze ontwikkeling stimuleren.

Daarvoor is verbinding tussen uiteenlopende vakdisciplines en gebiedsgerichte samenwerking noodzakelijk. Maar ook vertrouwen in particulier initiatief en het besef dat het loont om maatschappelijke energie te stimuleren. Future Green City 2016 wil daarom netwerken verbinden en interdisciplinaire oplossingen laten zien. Daarmee kunnen we over onze vertrouwde grenzen heen stappen en vraagstukken echt aanpakken.

Met een fysieke leefomgeving die is ingericht vanuit een circulair economisch perspectief. Gericht op het hergebruik van grondstoffen en meer duurzaam georganiseerde mobiliteit. Het is dan ook bijzonder verheugend dat vereniging VVM zich aansluit bij de initiatiefnemers van het vakevent. Sluit u ook aan. Kom naar Future Green City 2016 en ontdek de oplossingen voor de groene, duurzame en toekomstbestendige stad.”

Maarten Loeffen
Directeur Vereniging Stadswerk Nederland
  Maarten Loeffen  Directeur Vereniging  Stadswerk Nederland
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Future Green City wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie