WAARSCHUWING VOOR EXPOSANTEN

Diverse exposanten hebben ons geïnformeerd over brieven en/of e-mails die ze hebben ontvangen van International Fairs Directory.
 
Onder verwijzing naar deelname aan een door 2XPO B.V./ Libéma Exhibitions B.V. georganiseerd evenement worden exposanten door International Fairs Directory verzocht om hun bedrijfsgegevens in te voeren en aan te vullen voor registratie in het International Fairs Directory register. Ogenschijnlijk gratis, maar in de meeste gevallen blijkt men, na ondertekening van het formulier, gebonden te zijn aan een jaarlijkse betaling.
 
Of u, als exposant, gebruik wenst te maken van de mogelijkheid opgenomen te worden in een dergelijke gids, kunnen wij niet voor u beslissen. Wij benadrukken echter, dat 2XPO B.V./ Libéma Exhibitions B.V. op geen enkele wijze gebruik maakt van of belang heeft bij de registratie in het International Fairs Directory register.
 
Door middel van deze waarschuwing willen wij u erop attenderen, dat er in geen enkel opzicht sprake is van een samenwerking of verbondenheid tussen 2XPO B.V./ Libéma Exhibitions B.V. en International Fairs Directory.
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Future Green City wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie