Martijn Aslander key-note spreker woensdag 30 november

De toekomst die we nu nog niet kunnen bedenken

Martijn Aslander verdiept zich in de mogelijkheden die de verbinding van kunst, technologie en wetenschap biedt. En hoe we daarbij gebruik kunnen maken van de ‘open-source’ mentaliteit die gericht is op delen i.p.v. bezitten. De focus verleggen van geld en (papieren) contracten naar het gebruik en delen van de kennis die in overvloed aanwezig is.

De komende 10- 20 jaar ziet hij grote ontwikkelingen in het gebruik en de inrichting van de openbare ruimte. Wat betekent het als Uber, Google of Apple car definitief doorbreken? Als de elektrische auto de verbrandingsmotor verdringt? Als steeds verder toenemende ‘sensoring’ de openbare ruimte slimmer maakt? Er meer ruimte ontstaat voor duurzame voedselproductie in- of bij de stad? Martijn Aslander neemt ons mee naar een toekomst die we nu nog niet kunnen bedenken.

Martijn Aslander is professioneel lifehacker en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij geeft advies aan overheid en bedrijfsleven en is schrijver van o.a. de boeken Easycratie en Nooit Af. Zowel in zijn publicaties als op het podium laat Aslander de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt. De ‘nieuwe renaissance’, waarin kennisverspreiding sneller gaat dan ooit, biedt enorme kansen voor mensen om zich bottom-up te organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar te krijgen en oplossingen te vinden voor moeilijke vraagstukken.

Meer info: www.martijnaslander.nl
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Future Green City wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie