FUTURE GREEN CITY Hét totaal event voor de leefbare stad - 29 november t/m 1 december Brabanthallen 's-Hertogenbosch -
Vraag meer
informatie aan

Een groene en duurzame stad is ook úw toekomst

Innovatieve, duurzame oplossingen

Na het succes vorig jaar komt er uiteraard een vervolg op Future Green City. Keulen en Aken zijn weliswaar niet op één dag gebouwd maar het ontwikkelen van de stad met toekomst is menens. Nederland heeft inmiddels meer dan 17 miljoen inwoners, de klimaatverandering is steeds merkbaarder en grondstoffen worden schaarser. Op het vakevent komen alle relevante disciplines samen voor een duurzame, groene en leefbare stad. Slechts integrale oplossingen bieden een afdoende antwoord op de veranderende wensen en omstandigheden. En samenwerken vergroot uw markt. Dat de betrokkenheid van branches zoals de bouw, infra, water, milieu en groen groot is blijkt wel uit de uitgebreide adviescommissie.
 
Future Green City 2016 biedt o.a. gemeenten, vastgoedontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, stedenbouwkundigen, waterbeheerders, aannemers en groenprofessionals nieuwe visies en concrete oplossingen. 

De kracht van het concept is het totaalaanbod waarbij innovatie, groen en duurzaamheid de rode draad vormen. Van openbaar groen, stadslandbouw tot groene daken en wanden. Van hergebruik regenwater tot energie- en afvalneutrale stadsdelen. Van slimme infrasystemen tot duurzame bouwconcepten. Van innovatieve ontwerpen tot stof- en geluidsreductie.
 
De reacties van de bezoekers waren heel positief. Mede door de bijeenkomsten van de meeorganiserende verenigingen Stadswerk Nederland, VHG en VVM en het grote netwerk van de andere betrokken verenigingen en partijen zal het aantal bezoekers verder toenemen. Wees erbij. Het bijdragen aan de ontwikkeling van de stad van de toekomst is een enorme kans. Future Green City 2016 brengt u in contact met duizenden potentiële afnemers en hun beïnvloeders. Laat zien wat uw oplossingen zijn om de stad toekomstbestendig te maken.
 

Vraag nu vrijblijvend informatie aan >>

Reserveer nu úW standruimte

Toon uw bijdrage aan de leefbare stad van de toekomst.

Future Green City 2016 biedt ook u de gelegenheid uw bijdrage aan de duurzame, groene, leefbare en toekomstbestendige stad te presenteren. Voor het genereren van extra omzet en het leggen van contacten met potentiële afnemers en samenwerkingpartners.

De bezoeker in beeld >>

Naast drie topdagen zijn er besloten netwerkevents van de verenigingen Stadswerk Nederland, VHG en VVM waarvoor ook exposanten zich kunnen aanmelden.

A. Tarief per m2 standruimte (exclusief standbouw) € 90,- excl. BTW
B. Tarief easy unit van 12 m2 (standruimte incl. systeembouw stand, naamsvermelding, verlichting en tapijt) € 1.650,- excl. BTW

Profiteer van het voordelige tarief en de extra mogelijkheden zoals het geven van voordrachten, het houden van demonstraties en participeren in de exposities.

Stuur vandaag nog het inschrijvingsformulier op en verzeker u van een mooie standplaats.

Voor meer informatie, bel 2XPO B.V., tel. +31 73 52 33 366 of stuur een mail naar: info@futuregreencity.nl
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Future Green City wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie